FACE FOR YOU - DELOVNA OBLAČILA

(Delovna in zaščitna oblačila)

Za vas oblikujemo in izdelamo kakovostna delovna ali zaščitna oblačila, za katere je značilen moderni design, kvaliteten material iz EU ter enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča, da se boste v njih počutili udobno ter uživali v vašem delu.

Unikatna delovna oblačila iz linije FACE FOR YOU niso primerna samo za proizvodne prostore, ampak tudi za pisarne, trgovine in druge delovne prostore. Izražajo kvaliteto, celovitost, skrb delodajalca za zaposlene ter prepoznavnost podjetja.

V našem grafičnem studiu FACE DESIGN lahko oblikujemo vaša delovna oblačila v skladu s celostno podobo podjetja ali po vaših željah. Kjerkoli se boste pojavili (na delovnem mestu, poslovnih srečanjih, družabnih ali športnih dogodkih) boste unikatni in prepoznavni.

Pred leti smo z ekipo NMP Maribor (Nujna medicinska pomoč Maribor) razvili nekaj artiklov, namenjeni zaščiti njihovih reševalcev. Delovna oblačila so bila testirana na terenu in po potrebi korigirana. Sedaj zagotavljajo reševalcem optimalno delo in visoko zaščito.

Proizvodnja naših delovnih in zaščitnih oblačil se izvaja izključno v Sloveniji. S tem dosežemo zahtevano kakovost izdelave, hitro odzivnost in možnost prilagajanja željam vsakega podjetja ali posameznika.

Za dodatne informacije nas pokličite na 041 379 225 ali pa nam enostavno pošljite vaše povpraševanje na info@face.si!