Podjetje FACE d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in prodajo športnih oblačil, oblačil za prosti čas, delovnih oblačil, promocijskimi izdelki ter v okvirju našega grafičnega studia FACE DESIGN z grafičnimi storitvami in oblikovanjem.

Naši proizvodi so namenjeni podjetjem, športnim in drugim društvom ter posameznikom, ki se želijo v svojih oblačilih počutiti športno, udobno, modno in ki prisegajo na kakovost, estetiko in drugačnost.

Vsa oblačila so narejena v Sloveniji in iz tkanin priznanih evropskih proizvajalcev!

Odlikujejo nas unikatnost ter visoka prilagodljivost potrebam naših naročnikov. Že več kot 10 let delujemo na slovenskem trgu in ustvarjamo lastni blagovni znamki FACE FOR YOU in CM Collection.

FACE FOR YOU blagovno znamko smo začeli bolj poglobljeno razvijati v zadnjih letih. Odziv je zelo pozitiven, predvsem v obliki naročil za znanega kupca pri podjetjih in športnih društvih, ki se želijo svojim strankam in javnosti predstaviti v kvalitetnih unikatnih in modernih športnih oblačilih, oblačilih za prosti čas, delovnih oblačilih in lastnih promocijskih izdelkih.

Na trgu stremimo k poslovni uspešnosti in razvijanju novih idej. Vse to uresničujemo z novimi znanji, kakovostjo izdelkov in izkušnjami.

Dejavnost podjetja je usmerjena v:

  • razvoj, proizvodnjo in trženje športnih dresov za vse vrste športov
  • razvoj, proizvodnjo in trženje oblačil in storitev linije FACE FOR YOU,
  • razvoj, proizvodnjo in trženje zaščitnih oblačil namenjenih zdravstveni in drugim dejavnostim,
  • trženje promocijskega materiala in FACE FOR YOU promocijskih izdelkov,
  • grafično oblikovanje in produkcijo promocijskih gradiv za pravne osebe in društva.